dézsából öntik

igen, igen, itt előfordul, hogy esik az eső meg minden, de most konkrétan mintha 20000000 dézsából öntené 20000000 kis ördög egyszerre, gyakorlatilag egész nap. itt pattognak nekem a cseppek a környező háztetőkön! amúgy eddig folyton sütött a nap mostanában, és egyébként is az a normális, hogy kis szemerkélő folyamatosan kicsit nedvedző eső van, nem ilyen intenzív balaton-menti vitorlásgyilkos zápor ferde becsapódással.

így nem tudok kimenni futkosni a szomszédos kis parkba, amit nemrég fedeztem fel, nagyon kis takaros, futásra ideálisan felszórt puha ösvénnyel, és kis patakok, hidacskák, kacsák meg mindenféle élőlények, fák, tök jól el lehet lenni. itt mindenhol valahogy tiszta a levegő, úgy érzem.
(egyébként megállapítom, hogy a külföldre költöző háziasszonykák (vagy visszavonult partiasszonykák), mint jómagam, a sportban fogják egy idő után megtalálni és újjáélni az összes felesleges energiájukat, bulizásra, barátokra, pörgésre amit amúgy használnak, mert a testedzés hozta adrenalin hozza a változatosságot küzdelmes és egyhangú napjaikba (és persze a várva-várt látogatók otthonról), bár nem mondom, hogy unalmas dolgokat csinálok, mert azt tervezek, rajzolok, amit akarok jelenleg, de nadena, most mindenféle megfázás hülyeség volt és kiestem a dologból, de az újrafelfedezés ráébresztett, hogy ez a túlélés záloga, szóval sport-freak is in progress, nem mintha eddig nem lettek volna hónapok, hogy heti 5-6x edzettem... valahogy ez kézenfekvőbb, mint a lakótársakon túl ismerősök és barátok szerzése kényes, kényelmetlen és szörnyűséges feladat)

na, amint elkezdtem írni ezt a bejegyzést, abbahagyta pedig már 4 órája biztos csinálta, most szivárvány van és csicseregnek a madarak... pff. most bezzeg tele a hasam testedzéshez.
(avokádó krém: vmi krémes francia sajt, ami olyan mint a joghurt/tejföl csak 0,2 % zsírtartalommal, avokádó, fokhagyma, só, bors; lazac, madársaláta, dió, teljeskkiörlésű-kenyér, de annyira, hogy már szenes föld íze van)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések