2013. április 5., péntek

itt lakunk - fotóbejegyzés

1 megjegyzés:
 

lakberendezői vénámat is megcsillogtatnám akkor. legalábbis imádom az ilyet, mivel a szobában egy db   kanapé volt, ezért elég szabadon lehetett kitalálni a dolgokat, ráadásul a low-budget is azért szerepet kapott, mindössze 80 eurós ikea költség kellett hozzá, hogy ez ilyen legyen. persze egy-két dolgunk volt alapból, mint matrac vagy a polc, párizsból kukázott tükör és hasonlók. arról nem is beszélve, hogy a szoba geometriája eleve izgalmas volt, meg a piros fal-rész valaki örökségeként szintén jól bele építhető volt az összhatásba. meg amúgyse úgy indultam, hogy akkor most ezt és ezt akarom, hanem a körülmények, ízlés és olcsóbb megoldások összekombinálása hozta az eredményt. még növényeket vadászok az ablakba, de amúgy juhé.
na a kilátás azért érdekes, van baj a hollandoknál, ha összehangolják a kémények állását :D
és a szoba, az a piros az ikea leértékelt részén vadászott beazonosítatlan tárgy, de jól néz ki és lehet bele-rá pakolni
igen tudom süt a nap!! direkt kivártam :P
 dolgozó-egység, nappali-egység, sminkelő-egység, minden van
a ruhákat sima szobainason tároljuk a szoba hátsó fala mentén (ja a növényen muszáj rajta legyen a címke különben elfelejtem milyen típus és ha baja van nem tudom google-orvosolni)


1 megjegyzés:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff