rembrandtplein bevetés alatt

a rembrandtplein amsterdam belső körgyűrűjében található turisták által igen kedvelt és főleg hétvégén éjszaka nagy aktivitást mutató közterület, egy tér, ami körül bárok, clubok, sörözők, éttermek sereglenek. a helyiek véleménye szerint elsősorban turisták azok, akik idejárnak és ők nem nagyon járnak ezekre a nagy helyekre bulizni. még az expatoknak is megvan a véleménye, akik elég régóta laknak itt. bár ennyire azért egyáltalán nem rossz, de valamiért itt az dívik, hogy az fújj (valószínű aki itt lakik unja a turistákat és inkább olyan helyre megy ahova a helyiek mennek, majd megyünk oda is, de hát mindent meg kell nézni:))

WHEN SOMEONE TELLS ME THEY HAD A FUN NIGHT OUT IN REMBRANDTPLEIN

egy expat tumblr-éről csórtam (nem mondom, hogy egyet értek csak vicces)

G az amszterdami éjszakába bevezetés chapter I-ként itt indította beavatásomat, szürcsölgettem otthon előtte  az unicumot jó magyar módjára, bár csokival, mer nagyobb mennyiségben eléggé keserű. majd azt kellett megtudnom, hogy nem öltöznek vmiért annyira ki oda az emberek, úgyhogy lemondtam a csini új miniruhámról és magassarkú-farmer-póló kombóval felszerelkeztem.

elsőkén a de kroon nevű helyet céloztunk meg, ami egyébként egy étterem. nem túl nagy hely, olyasmi mint a symbol. első furaság: az emberek folyton neked jönnek, meglöknek, megfognak, pedig érkezésünkkor nem is volt egyáltalán tele a hely, bőven voltak közlekedő folyosók :D fura, hogy ez nekem fura, és G is mondta h neki is fura volt először, de itt így nyomják, valószínű nyitottabbak ebből jöhet, hogy nem annyira húzzák össze magukat. vagy öntudatosabbak. na igen az öntudatosság, valamiért azt a benyomást keltette a szitu, hogy a holland nők öntudatosságból nem öltözik ki magukat pornósztár/hipszterszexistennő/gogotáncoslány/celebwannabe/v csaksimánpuccos módra, mint ahogy az nálunk megszokott. farmer, póló, csizma, tornacipő, magassarkú, mindenféle, de semmi különös, a kertetnemnyírnámle-ebbe ruhákban is voltak!!! ezzel teljesen meglepő ellentétben van, hogy ma délután elmentünk harlem mellé az óceánpartra, Gnak mondták, hogy jó kis szörfös terep.
én az óceán mentén, persze amint tengert látok, nem baj, hogy kurva hideg a víz, azonnal bele kell rohanni mezítláb

délután 5-6 fele értünk oda nagy parkoló, dűnék, majd furcsállva kezdtük nézni, hogy a kocsikból kiszálló emberek mind iszonyat ki vannak öltözve, tök jól néznek ki, látszik, hogy drága ruhákban, szexi csajok (JÓCSAJOK!!!), ízléses öltözékben és teljes megyünk ibizára parti szett. persze hozzá kell tenni, hogy vmi 120 nap után először ment 20 fok fölé a hőmérséklet és még a nap is kisütött,úgyhogy lehet rögtönzött ibiza partit csináltak. a dűnék takarták, de a homokos partra kiérve láttuk, hogy csomó partmenti bed-beach jellegű hely van ott és oda özönlenek az emberek. namindegy szóval teljesen ellentétben minden híreszteléssel a holland csajokról és az előző esti tapasztalatokkal is teljesen ellentétben kurvajócsajok voltak a parton. mondjuk a newyorki harlemmel ellentétben ez egy elég gazdag város lehet a házakat elnézve, kis park közepén villa stbstb. szóval vannak meglepetések, de tegnap éjszaka én teljesen tágra nyílt szemekkel szemléltem, hogy kb a két szórakozóhely megjárása alatt ha 5 jónak mondható csajt láttam, akkor sokat mondok. és az egyik volt vagy 38 (aki hátulról 17-nek nézett ki). ja igen mert aztán továbbmentünk egy másik helyre: escape nevű miniatűr studio feeling, őrült szettben táncosok, élő ének, fúvósok meg clubmixek. elég durva volt a csaj hangja ám, aki énekelt, klassz volt! belépő potom 16 euró.
VIP-ba már akár 300 euróért is kaphatsz asztalt, vagy 500 euróért. és akkor ingyenes a WC! mer amúgy nem az :D fizetni kell:D 50cent - 1 euró és van ahol 2 euróért vehetsz WC bérletet azon estére :D looool
ez a lányoknak embertelen érvágás lehet, meg a drogosoknak.
EscapeVIP: gyönyörűszép kimkardashian típusú lány (marokkói, tunáziai, egyiptomi, izraeli, indiai nemtudomeldönteni), csak természetesebb és hosszú megakarodtépni-levágniahaját-hullámos gyönyörű sötétbarna hajjal, Gnek nem esete mert túl husi értsd: bögyös, segges, oké nem olyan vékony a lába, de formás (=kimkardashian) egy elképesztően csúnya és elképesztően dagadt csávóval, ölében ül, rázza a kis formás seggét....... najójó nem akarok gonosz lenni, lehet hogy csak valami sejk fia volt és otthonról hozta a feleségét, ott meg aztán teljesen kurvára normális, hogy a lányok gyönyörűek, a pasik meg neeem, csak az aladintípusú-éhező(tehát vékony)-tolvajgyerekek(edzésben van) srácok néznek ki jól, de nekik nyilván nincs pénzük így emberi értékük nulllaaa. amúgy kedves arca volt a csávónak, szal nem gonoszkodom, de a csaj mérföldekkel volt tőle. és biztos, hogy volt pénze (kifizette a többszázeurókat a VIPért).

na nem is tudnám leírni mindet amit láttam ott. de elég fura volt, más, van amiben menőbb és van amiben kevésbé tetszik.
összehasonlításképpen pedig, a szombat éjszaka a szórakozóhelyen ilyen csajokat láttunk:
amint látjuk nagyjából a living room és morrisons liget szint :D

az óceánparton pedig ÖZÖNLENI ilyen csajokat:
DE NEM VICCELEK!!! :D

összesítés: jók az adottságok, jó zene stb, de még kell szoknom meg barátokat szerezni, egyelőre az otthoni bulizást jobban élvezem :) és pénztárcabarátabb is, amit itt arra elköltesz, hogy belépő ruhatár, 2-3 sör, abból otthon bevodkázol mint a szemét...

és persze hazafelé kerülgettük a kocsival a részeg bicikliseket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések