foci, akadémia, késelés, magyarország és a sportok

még egy ok a foci mellett, mint országvilágfősportág mellett, persze amellett, hogy mi magyarok rendkivül tehetségesek vagyunk benne és messze földön hiresek, David Beckham rendszeresen jön a Fradi edzőjétől tanácsokat kérni és Victora B titokban a magyar focista fiúkra masztizik. egyre biztosabb vagyok benne, hogy megéri többmillió(árd?)ból fociakadémiát, stadiont blabla épiteni. a biciklisták, kézilabdások, vizilabdások, akrobaták meg az összes kis ratyi sportág, azok csak annyit érdemelnek, amit kapnak: omladozó edzőtermeket ésatöbbi.

ésszerűség. tolerancia. szabadon szárnyaló önmagukkal kibékült lelkivilágú emberek.
MAGYARORSZÁG


Lefejezték a brazil játékvezetőt, aki megkéselt egy kiállított játékost

jó persze ezek brazilok voltak meg minden, de akkor is ez jutott róla eszembe. meg h nem lepődnék meg semmin. itthon is volt ez a kisgyerek szemébe könnygáz meg mitomén. erőszak. butaság. ez jut manapság eszébe az embernek a fociról. és azoknak is szar akik esetleg szeretik a sportágat, mer miért ne.

és igazából én is most szemét vagyok, h fuj foci, gondolhatjátok, de felháborit, mikor a többi sportág felé emelnek egy olyat, ami egyáltalán nem jobb a többinél. sportág rasszizmus a többivel szemben. pláne h a nagy vb, eb-ken bezselézett hajjal játszanak a játékosok. nem foci ez már hanem celebkedés. győzikét is lehetne ennyi erővel mutatni vagy Sarka Katát, ahogy a házi futópadján rázza a seggét egy óráig, nem? sminkben és hajban persze. és ez a szerencsétlen pénztelen ország, meg ilyen hülyeségekre költ. mikor nyertünk bármi világra szóló focit? és a magyar fiatal tehetséges focista srácok hol játszanak? persze, hogy angliában. de magyarország a magyaroké nem. de a magyarok meg aztán mindenkié. nem értem teljesen, hogy hol ebben a logika. nem azt mondom, h ne menjenek el máshova játszani... hanem h azt a rohadt sok pénzt, amit Orbán bácsi a kedvenc sportjába öl ÁLLAMI PÉNZT, azt inkább ossza szét igazságosan az összes sportág között.

 és igen ez még ma is igy néz ki mint 1928 ban (millenáris biciklispálya) és versenyek, edzések vannak rajta. ha beszakad valaki alatt a pálya és meghal, akkor majd felújitják?


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések