2013. szeptember 21., szombat

projektmunka, sok torta és még több rajzolás

Nincsenek megjegyzések:
 
Na akkor még egy kicsit TU Delftről, azon kívül, hogy minden energiámat leszívja, nagyon élvezetes is. A projekt csapatomban 4 holland fiú van rajtam kívül és az első találka óta - mikor csak furán méregettük egymást - két hét alatt teljesen összerázódtunk. Talán túl jól is, mert a legutóbbi pénteki közös dolgozás egy nagy hülyéskedéssé fajult el, mindenen röhögtünk, és valaki folyton elterelte a témát valami hülyeségre. Persze hozzá teszem, hogy már mindenki nagyon le volt fáradva agyilag a héttől. Persze jó móka volt, de most mindenki lelkiismeretesen hétvégén bepótolja az 50%-ot amit nem csináltunk meg. Szóval meg lehet bízni a csapatban és még jó móka is.

ezt várja el a tanárbácsi rajzórán
Szerdán cég-látogatáson voltunk második alkalommal (titkos persze minden, de annyit elárulhatok, hogy a KLM-nek tervezünk). Mivel a prémium utasok a mi csapatunk célcsoportja, ezért úgy gondoltuk, hogy a beleélés kedvéért a mi öltönyben / csiniben vonulunk be a céglátogatásra. A szociális tanulmányok tanárnéni meg is dicsért minket, hogy milyen jó ötlet. (meg kell figyelni és bele kell magunkat élni a fogyasztóink világába, ahhoz, hogy igazán jól tudjunk nekik valamit tervezni) Mindenki más szokásos tornacipős, hátizsákos egyetemista volt, de mi a legjobb cuccunkban virítottunk a biciklin. Meg a vonaton. xD

Van egy általános szabály itt, amit mi igen lelkiismeretesen be is tartunk: ha valaki késik a csapat megbeszélésről, akkor hoz sütit. Az egyik srác csütörtök este elment inni és átaludta a csapat munka felét, 9 helyett valamikor 12-13 fele ért be; és konkrétan hozott 3 tortát és tejszínhabot :D az sem volt semmi az egyetem közepén, jöttek kérdezni az emberek, hogy kinek van születésnapja. A végén el kellett osztogatni a tortát, mert olyan sok volt, hogy nem tudtuk megenni.

pózolj tortával
Amúgy őrület sok a tenni való még mindig, de nem bánom még mindig. A másik fő attrakció a rengeteg rajzóra. Heti 2x4 óra és mindkét rajzórára házi feladat és na. Persze tökre izgalmas és imádom és ezért gyakorlok ezerrel, mert eléggéle vagyunk maradva a holland helyi diákoktól, akik rendesen tanultak design sketchinget a bsc-n. Persze azért van, hogy idegösszeomlok, de újra megragadom a tollat és összeszorítom a fogam. (aki nem tudná: csakis tollal és filccel lehet dolgozni, semmi ceruzával előrerajzolás, és persze elsőre tökéletes vonalat és tökéletes helyre kell húzni)

ez a szintem két hét után - most csütörtöki kép - kenyérpirító tervek all rights reserved to  me!
ez volt a szintem két hete, mikor kezdődött
még mindig van azért hova fejlődni, de látványos. nem mondom, hogy két perc volt, hanem rohadt sok gyakorlás. és közelről nézve még mindig vannak gondok. a cél meg a csillagos ég. a tanárbácsi meg az ő elvárásainak szintjét még fölé rakta egy szinttel (Koos Eissen).

Delft a legcukibb város egész Hollandiában és minden szuper király.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff