2014. október 22., szerda

AZ INTERNET ADO - az informacio aram holokausztja

Nincsenek megjegyzések:
 

na igen...

raadasul az is a vicc h a hir utan kb az ismeroseim 90%-a azt posztolta ki h ha lesz internet ado akkor ok pucolnak Mo-rol.

Ez az orszag Europa *foldrajzi* kozepen fenysebesseggel halad a kozepkor fele hatramenetben... Vegulis lehet, hogy ok az okosak, hiszen par ev mulva ugyis beut egy ustokos es akkor jo lesz barlangokban elni mar akklimatizalodva a gyujtogeto eletmodhoz?
Esetleg hamarosan nem lesz buntetendo megolni a kormany ellensegeit, akik nevet egy kotablaba vesik a parlament elott? VAGY MI JOHET MEG?


forras

Ja es koszi ennyit arrol h en hazalatogassak hosszabb idore mikozben vegzem a munkam (ONLINE)... Jaa vagy varj lehet h aztan elojonnek inkabb egy szerzodessel, hogy ha nem hagyod el az orszaghatarat a kovetkezo 20 evben akkor nem kell befizetned a felgyulemlett internetadodat?

De komolyan ezek az infantilis barmok... szamoltak ezek egyaltalan barmit ezen??? Komolyan mondom, hogy nem birom felfogni........... Egyszeruen ilyen nincs. Ajanlom, hogy olvassak el ezt a cikket. De komolyan meg egy csecsemo is szerintem erti, hogy ez miert nem jo SENKINEK.


En valahogy igy kepzelem el a donteshoztalat az internetado beveteserol:

Gyurika es Petike a Parlamentben, mult pentek delutan (avagy barmely ket szabadon valasztott szereplo, de ok szemelyes kedvenceim):

"hejj Peti, mostansag tul sokat loptunk, gaz lesz igy, irkaljunk mar post-itekre jo otleteket aztan huzassunk egyet Mariskaval a menzan"

"ajj Gyurikam, hagyjad mar, oltari otletem van: ADOZTASSUK MEG A WC papirt!"

"ah, te hulye vagy Peti, akarsz te szaros seggel maszkalni? a takaritonok igy is folyton sporolnak az ujratoltessel. mar hetek ota nem tudok eleg WC papirt hazalopni a csaladnak"

Ekkor egy csodaszarvas vagtatott be az irodaba, arany hajaba egy himzett keszkeno volt fonva, a kovetkezo felirattal: "INTERNETADO - 150 FT/gigabajt"

"MISIKEM... aztakurva nezd mar mit talaltunk..." visszhangzott a folyoso


Meanwhile Nyugaton...


--- update ---
Rogan bebi plafont allapitana meg 700 Ft-ban.
Ne tessunk elfelejteni, hogy a botrany az internetado letezeseben keresendo. Foleg ha mobilnet. En alanyi jogon kovetelem most mar az ingyenes internetet es a rooming dij eltorleset. Ami sok az sok.

--- update #2 ---
Misi, Peti es Gyuri Viki ele terjesztettek javaslatukat miszerint A Rogan egy antimagyar szegyengyalazat. Most azonnal tessek visszavenni tole a karancsonyi Vuittyon utalvanyt.

--- update #3 ---
Aki esetleg meg mindig nem erti, miert NEM! az olvassa el ezt a cikket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff