2017. szeptember 30., szombat

Megfogható e a boldogság?

Nincsenek megjegyzések:
 
Megfoghatóak e pillanatok és igazán átérezhetőek e valaha is?Van egy örvénylés az életben. Egy folyamatos örvénylése az univerzumnak és az életnek is. Pont ahogy a stratoszférában csillagok örvénylenek és a mindenfelé űrhulladék, a milkyway igazából egy körkörös egy pont körül forgó összegyveleg (rengeteg cucc).

Pont igy képzelem el a boldog pillanatokat is. Mikor realizáljuk, hogy minden milyen szépen a helyére kerül, a gondolataink és érzéseink örvénylenek lélekben, képzeletben, érzésben és az epicentrumban mi magunk vagyunk, testi, lelki, hús, vér, tudat, érzés, vákum, lény, orvosilag emberi test, idegek meg minden hóbelebanc aurástól vagy mindegy minek nevezzük, az van a középpontban. 

És mikor ezt az örvénylést ki tudjuk engedni, a pillanatot elkapni és csak állni a közepén és csodállni, azok a könnyfakasztó pillanatok amikor minden a helyére kerül. Utána a varázslat során vissza lehet terelni egy másik pontba ezt mind és szépen otthagyni és tovább menni, normálisan, előre. De mindig van egy pillanat amikor a sok minden, gondolat és érzés, tudás és feeling, hatás és behatás, meg úgy minden csak úgy örvénylik.

Ilyenkor megáll a világ és igazán a pillanatban tudunk élni. De ehhez koncentráció kell, nagy nagy koncentráció.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff